4
portioner
Ingredienser
Pajdeg
Veganskt smör | 150 g |
Vetemjöl | 3 dl |
Vatten, 1-2 msk | 1 msk |
Paprikapulver | 0.5 tsk |
En nypa salt | Efter smak |
Tacofärsen
Olja att steka i | 3 msk |
Stor gul lök | 1 st |
Klyftor vitlök | 3 st |
Zucchini | 1 st |
Rökt paprikapulver | 1 msk |
Mald spiskummin | 1 msk |
Torkad oregano | 1.5 msk |
Socker | 1 msk |
Vegofärs | 300 g |
Färsk majs | 100 g |
Tomatpuré | 2 msk |
Burk krossade tomater | 1 st |
Vatten | 1 dl |
Ljus sojasås | 1.5 msk |
Grönsaksfond | 1.5 msk |
Färsk limejuice | 1 msk |
Salt och peppar efter smak | Efter smak |
Ostsås
Blötlagda cashewnötter | 100 g |
Gul paprika | 1 st |
Klyfta vitlök | 1 st |
Lökpulver | 1 tsk |
Rökt paprikapulver | 1 tsk |
Näringsjäst | 3 msk |
Rapsolja | 2 msk |
Vatten, 1-2 dl | 1 dl |
Salt och peppar efter smak | Efter smak |
Bygg pajen
Körsbärstomater | 10 st |
Paprikapulver | 1 krm |
En näve färsk persilja | 1 st |
Havrefraiche till servering | Efter smak |