fbpx

Tacosallad á la Bravo

Rolig variation på tacos som serveras i skål

Receptet: Tacosallad á la Bravo

4 portioner

Ingredienser

Tacosallad á la Bravo

Vegofärs 300 g
Påse tacokrydda 1 st
Isbergssallatshuvud 1 st
Knippe rädisor 1 st
Gurka 0.5 st
Tomater 2 st
Ev. liten burk majs 1 st
Påse nachochips 1 st
Olivolja Efter smak
Vitvinsvinäger Efter smak
Tacosalsa Styrka efter smak Efter smak
Riven ost, gärna vegansk 1 dl
Salt och peppar Efter smak
Gräddfil, gärna vegansk Efter smak
Mer tacosalsa Efter smak
Mer nachochips Efter smak

Gör så här

Tacosallad á la Bravo

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Tacosallad á la Bravo

Tacos är gott, men kan var ganska omständigt att servera. Antingen slänger sig folk över hela bordet och det tar evigheter att få tag i det man vill ha plus att det lätt blir slabbigt, eller så får man servera buffé vilket man sällan har varken lust eller plats med. Önskar du, som jag, att man ibland skulle kunna avnjuta tacos utan allt det där krånglet så är min svägerskas tacosallad perfekt. Snyggt, snabbt och garanterat oplockigt vid bordet(eller åtminstone betydligt mycket mindre plockigt.)

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!