fbpx

Tandoori Tofu

Enkel gryta som görs med färdig kryddblandning

Receptet: Tandoori Tofu

4 portioner

Ingredienser

Tandoori tofu

Paket tofu á 400 g 1 st
Paket havregrädde á 250 g eller 1 burk kokosmjölk á 400 g för en lite annan touch 1 st
Paket fullkornsnudlar från typ Santa Maria, alternativt ris 1 st
Rågade matskedar eller stora teskedar tandooricurrypasta 2 msk
Ev. blomkålshuvud om du vill anstränga dig lite extra 0.3 st

Gör så här

Tandoori tofu

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Tandoori tofu - the fast way

Det är nästan så att jag inte borde lägga upp det här, för det är verkligen ingen avancerad matlagning. Men, mitt mål har aldrig varit att vinna några fancy snobbpris för min matlagning. Jag vill göra vegetarisk matlagning och och tillgänglig för fler, och då kan det vara helt okej att använda lite snabblösningar ibland. Det är ju inte som att jag gör all min pasta för hand heller…

Men men, jag måste säga det – färdig currypasta, fan vilken grej! Så jävla prisvärt alltså. Jag är en sucker för att laga min egen indiska mat, det vet ni. Det finns ett par exempel här på bloggen, här, här och här till exempel. Men ibland vill man bara komma åt de där smakerna utan att behöva lägga ner hundratals kronor eller fem timmar på det. Då är det här din grej. Jag har köpt en burk på jobbet med Tandoorikryddning från Sharwood’s som jag använder för att sno ihop det här receptet med när jag glömmer att ta med mig lunchlådan (dvs, typ tre gånger i veckan). Den har hållit i typ två månader nu, så den är dryg som tusan också. Typ 35 kr. Hur gott som helst.

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!