fbpx

Veganska dubbla cheeseburgare

med svart vitlök
” Riktigt, riktigt goda veganska hamburgare som du gör superenkelt med formbar färs och Vegonades Black Garlic. Jävligt Gott! ”
– Gustav

Receptet: Veganska dubbla cheeseburgare

2 portioner

Ingredienser

Burgarna

Formbar vegofärs 400 g
Vegonade Black Garlic, 90 g påse 1 st
Vegansk Cheddar, skivad 4 st
Picklad gurka, skivad 8 st
Silverlök 1 st
Amerikansk senap Efter smak
Hamburgerbröd 2 st

Svart vitlöksmajjo

Vegansk majonnäs 1 dl
Vegonade Black Garlic 1.5 msk

Gör så här

Burgarna

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Veganska double cheeseburgers med svart vitlök

I samarbete med Vegonade

Hej!

Jag är säker på att ni sett att jag har ett samarbete med Vegonade vid det här laget! Det är ett gäng riktigt smarta och goda färdiga kryddblandningar speciellt utvecklade för vegomat som ger dig allt du behöver i en enda påse för att göra jävligt god vegomat, helt utan krångel!

I fem videos nu framöver så ska jag visa olika tekniker och sätt att använda vegonaderna på och först ut är ett par galet goda hamburgare där vi använder Black Garlic Vegonaden för att göra de enklaste och godaste burgarbiffarna du kan tänka dig! Både jag och Emil, min filmare blev helt blown away av dem. Det här är en riktig game changer, och smakar galet köttigt!

Här har du en video över hur jag gör burgaren!

Och det bästa? Det enda du behöver göra är att blanda ner en påse Black Garlic vegonad i 400 vegofärs, blanda och steka. Punkt. Inget mer. Det är på riktigt nästan irriterande enkelt 😛

Faktum är att första gången jag testade detta när vi grillade en gång i somras så sa min mamma spontant att det var de godaste biffarna jag någonsin gjort. Haha, jag är inte helt säker på om jag är nöjd eller inte med det, med tanke på att det enda jag faktiskt gjort var att röra ner en färdig kryddpåse i den formbara färsen och forma biffarna. Men nu när jag defacto samarbetar med den så känns det ändå ganska okej. Jag är en stolt ambassadör av de här grejerna, för de gör verkligen något jag tror på. De gör det jävligt enkelt att laga jävligt god vegomat!

Det här är en superbasic burgare, men den är nog den som är mest lik den klassiska streetfoodburgaren jag någonsin gjort. Det är helt enkelt en dubbel cheese, fylld av mustig svart vitlök, vegansk ost, majjo och de mest grundläggande tillbehören. Älskar ni en dubbel cheese på Bastard, Funky Chicken, eller Barrels, eller till och med kanske en dubbel quarterpounder på McDonalds så kommer ni älska denna.

Spana in videon och skynda er ner till affären och köp dessa! Hittar ni inte vegonaderna på er butik, så be dem omgående att ta in dem! Alla har dem i sitt system!

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!