Hej!
Jag måste bara ta och åter igen säga hur glad jag är för att ni läser bloggen, kommenterar och följer det jag skriver här. Det gör mitt liv sjukt mycket rikare och hela grejen med skrivandet så väldigt mycket roligare. Jag har funderat en hel del på det här med motivation, målsättningar och syftet med bloggen på senaste. Ska jag försöka satsa hårdare på den? Varför bloggar jag över huvud taget? Hur ser jag till att det fortsätter vara roligt? Men oavsett vad så återkommer jag alltid till att det bästa jag vet är just att skriva de här små inläggen och recepten och sedan få höra vad ni tyckte om dem. Det är både en form av terapi och en riktig bekräftelsekick. Och vad behöver man egentligen mer än de två grejerna för att hålla sig flytande här i världen?
Ehh.. jo kanske en hel del. Typ familj, kärlek, mening i livet, pengar (därav de få annonserna på sidan 😉 ). Men nu ska vi inte vara sånna.
En grej som verkligen är kärlek för mig är halloumi, som ni ju alla vet. Det här receptet är verkligen halloumi delux. Det innehåller dessutom en massa parmesan ovanpå halloumin, vilket nästan blir lite för mycket för mitt stackars sinne att ta in. Så vi kör direkt på receptet istället… 😉