fbpx

Vegetariska Wallenbergare

med tomatsås och broccoli

Receptet: Vegetariska Wallenbergare

4 portioner

Ingredienser

Tomatsås

Vitlöksklyftor 2 st
Färsk röd chili 0.5 st
Burk krossade tomater, 400 g 1 st
Oregano, torkad 1 tsk
Havregrädde 3 msk
Salt och peppar Efter smak

Vegetariska Wallenbergare med medelhavssmak

Vegofärs 300 g
Citron 1 st
Kruka basilika 0.5 st
Växtdryck 1 dl
Potatismjöl 3 msk
Kinesisk soja 1 msk
Ströbröd 2 msk
Torkad oregano 1 tsk
Salt och svartpeppar Efter smak
Olja att steka i Efter smak

Gör så här

Tomatsås

Vegetariska Wallenbergare med medelhavssmak

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Vegetariska Wallenbergare med medelhavssmak a.k.a Johanssonare

IMG_5007 (1024x768)
Som jag skrev i mitt förra inlägg så fick jag för några veckor sedan hem en matkasse ifrån Mathem med flera olika recept. Förra veckans parmesanpanerade quornfiléer är ett som jag anpassat därifrån och det här är ett annat. Det är är dock till skillnad från det förra något mer avancerat, i alla fall enligt mig. Originalreceptet var nämligen på nötfärs, men jag använde my magic fingers and years of experience och omvandlade receptet till ett par riktigt smarriga vegowallenbergare. Orginalreceptets färska basilika och citronzest gav dem en jättegod smak, och om jag nu får säga det själva (vilket jag får – det är min blogg) så blev konsistensen grym.
Try it yourselves och be the judge! Jag kallar dessa Johanssonare. Jag må inte vara rik, men jag kan åtminstone få en egen biffrätt uppkallad efter mig.
IMG_5010 (1024x768)

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!