fbpx

Vietnamesisk Nudelsallad

Enkel varm nudelsallad med wokade grönsaker

Receptet: Vietnamesisk Nudelsallad

4 portioner

Ingredienser

Vietnamesisk Nudelsallad

Risnudlar 250 g
Pak choi 200 g
Shiitakesvamp 100 g
Röd paprika 1 st
Dm purjolök 1 st
Röd chili 1 st
Rödlök 1 st
Fast tofu 200 g
Kruka färsk koriander 1 st
Kruka färsk mynta 0.5 st
Sesamolja 0.5 tsk
Jordnötter 50 g
Klyftor vitlök 2 st
Lime, juicen 2 st
Kikkoman soja 0.7 dl
Kikkoman soja till wokning 1 msk
Socker 0.5 dl
Olja till fritering och wokning 1 dl

Gör så här

Vietnamesisk Nudelsallad

ELLER DELA

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kommentera gärna!

Prenumerera
Notifiera
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Bloggen: Vietnamesisk nudelsallad

IMG_0404
Hej!
Januari är snart slut, och det känns som att året har dragit igång med en helt sjuk fart. Bloggen tar stormsteg, och jag har massvis med spännande planer på gång som jag snart kommer att berätta mer om, men även på jobbet är det full rulle med massor av spännande grejer. Det är inte lätt när man har två superkarriärer parallellt med varandra inte 😉
Men men, det är tur att det är så jävla kul att laga och äta all den här goda maten jag behöver klämma fram för bloggens skull då! Jag har fortsatt att småfuska mig fram med lite vietnamesiska smaker, och efter att ha varit på Minh Mat på Odengatan för några veckor sedan så blev jag supersugen på att slänga ihop en god nudelsallad.
Så här såg rätten på Minh Mat ut (verkligen värt ställe att besöka! De har minst en veganrätt till lunch varje dag, och en helsida i sin a la cartemeny som är vegansk!). Min nudelsallad var inte ens i närheten av deras, men god blev den!
IMG_0168

IMG_0385

IMG_0403

IMG_0388

0
Kommentera gärna! :)x
()
x

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!
Recepten finns längre ned på sidan

Filtrera

Välkomna till nya

Javligtgott.se!

Javligtgott.se har äntligen fått sig ett välförtjänt och efterlängtat ansiktslyft efter att ha legat alldeles för många år i det gamla wordpresstemat som jag fixade själv ungefär 2014.
 
Den nya hemsidan är tänkt att ha ett mycket större fokus på recepten och på att göra det lätt för dig att hitta ny grön matinspiration. Därför har vi bland annat separerat recepten från blogginäggen och arbetat om ALLA recept från grunden så att de nu dels kan räknas om per portion och skrivas ut.

Vi har också lagt större fokus på bilder och videos till de recept som har dem. Det har verkligen varit ett ENORMT arbete och jag vill rikta ett jättestort tack till alla som gjort detta möjligt.

Framförallt till Niclas Lundberg och Tomas Jönsson från Undeco som gjort ett helt oroligt jobb med att bygga upp siten och receptdatabasen från grunden. Ett jättestort tack ska även Rasmus Klockljung och Linda Fodor ha som har lagt ner otaliga timmar på att hjälpa mig att renskriva och tagga om recept och lägga över dem i den nya databasen.

Nu behöver vi er hjälp! Ser ni någon bugg, eller något som ser konstigt ut? Skicka gärna ett mail till oss på felrapport@javligtgott.se eller använd den röda knappen där det står ”Rapportera ett fel” nere i hörnet!

Tack! /Gustav

Jävligt Gott logotyp

SÖK EFTER JÄVLIGT GODA VEGANSKA RECEPT

ETT JÄVLIGT BRA NYHETSBREV

Vill du få nya recept, veckomenyer och tips om vad som är på gång i vegovärlden och hos Jävligt gott direkt ner i din mailbox varje vecka?

Gör som 0 +
andra och prenumerera
på vårt nyhetsbrev!