David och Emma, min bror och hans flickvän kom över och käkade middag med oss. David är som jag tidigare nämnt vegan, så det är alltid lite extra roligt att försöka hitta på goda grejer att bjuda på när han kommer. Många av mina vanliga trix, typ släng i en massa ost eller få något att se snyggt ut med ägg funkar inte så det blir lite mer utmaning. Han är dessutom sojaallergiker så där försvinner en hel del annat som skulle kunna fungera.
Den här grytan är en lite mer avancerad variant av en fusk-viltgryta som Sarah brukar laga med kyckling. Jag gör den med portabellosvamp och havregrädde och kallar det Skogsgryta istället. Om det inte finns nå viltkött ska det heller inte behöva kallas viltgryta, bättre då att hylla rätten för vad det är: en samling av fantastiska smaker från den svenska skogen.
Vill ni vara säkra på att ni inte missar något nytt om Jävligt Gott, får ta del av unikt extramaterial och de bästa dealarna? Se till att signa upp er på min maillista! Eller följ mig på instagram och facebook för fler dagliga recept och mer inspiration 🙂