8
portioner
Ingredienser
Trebönschili
Burk kokta kikärtor á 210 g, avrunnen | 1 st |
Burk kokta borlottibönor á 210 g, avrunnen | 1 st |
Burk kokta kidneybönor á 210 g, avrunnen | 1 st |
Stora lökar eller 2 vanliga | 1.5 st |
Klyftor vitlök | 4 st |
Stora röda chilifrukter, 1-2 st | 1 st |
Stor zucchini | 1 st |
Stora morötter | 2 st |
Stor eller två mindre paprikor | 1 st |
Burk hela tomater á 400 g | 1 st |
Mustigt rödvin, typ shiraz | 5 dl |
Liquid smoke | 1 tsk |
Kinesisk soja | 1 msk |
Ev vatten, 1-3 dl | 1 dl |
Spiskummin | 2 msk |
Torkad timjan | 1 msk |
Torkad oregano | 1 msk |
Paprikapulver | 1 msk |
Cayennepeppar Efter smak | 2 tsk |
Färsk bladpersilja | 0.5 dl |
Olivolja | 3 msk |
Salt och peppar efter smak | Efter smak |